Επίσημη συλλογή αυτοκόλλητων UEFA EURO 2020™ Tournament Edition

πιτέλους! Έφτασε η ώρα της συλλογής! Το φετινό τουρνουά θα φιλοξενηθεί σε 12 χώρες, θα είναι ένα event για τον εορτασμό των 60ων γενεθλίων του EURO.

Η αναμονή τελείωσε, οι φίλοι του ποδοσφαίρου και οι συλλέκτες σε κάθε γωνιά της Γης είναι έτοιμοι να "κολλήσουν" στα albums τους, τα οποία θα περιέχουν όσα χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος γι' αυτό το πολυαναμενόμενο τουρνουά.

Χάρη στην Panini, μπορείς να κρατήσεις τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές εθνικές ομάδες της Ευρώπης στα χέρια σου, με ένα καταπληκτικό album 96 σελίδων ώστε να συλλέξεις τα αυτοκόλλητα και των 24 εθνών που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά.

Οι ομάδες είναι τοποθετημένες σύμφωνα με το επίσημο group τους, με πλήρη στατιστικά και ανάλυση: ένας υπέροχος τρόπος για να προετοιμαστεί κάθε φίλαθλος γι' αυτή τη φανταστική διοργάνωση. Επίσης, μην ξεχάσεις να δεις τις νέες σελίδες "δράσης", που θα είναι γεμάτες από συναρπαστικά αυτοκόλλητα παικτών "in action".

Τι μπορείς να περιμένεις από αυτή τη συλλογή;

•    Όλες τις 24 εθνικές ομάδες που προκρίθηκαν στο τελικό τουρνουά που θα διεξαχθεί αυτό το καλοκαίρι.
•    Οι ομάδες θα είναι οργανωμένες σύμφωνα με το group τους, με πλήρη στατιστικά και ανάλυση: ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείς γι' αυτή τη φοβερή διοργάνωση.
•    Ανανεωμένες συνθέσεις και εμφανίσεις.
•    Οι κορυφαίοι των εθνικών ομάδων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σε κλασικό στιλ Panini. Το 11ο κεφάλαιο μιας μακράς σχέσης ανάμεσα στην Panini και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, που κρατάει από το 1980. Πρόκειται για μια παράδοση που οι πιο απαιτητικοί συλλέκτες και φίλοι του ποδοσφαίρου απολαμβάνουν.
•    Κάθε εθνική ομάδα εκπροσωπείται από ένα αυτοκόλλητο team logo (εκτυπωμένο στο αυθεντικό ολογραφικό υλικό της Panini), μια ομαδική φωτογραφία, 20 αυτοκόλλητα με κλασικούς παίκτες σε ένα ολοκαίνουργιο φόντο και 12 "in action" ποδοσφαιριστές (περιέχονται 6 αυτοκόλλητα με ειδικό κόψιμο).

Οι αριθμοί:

Συνολικός αριθμός αυτοκόλλητων: 654

Περιεχόμενο σε κάθε φακελάκι: 5 αυτοκόλλητα

Κοινή Χρήση