Premier League Adrenalyn XL™ Official Trading Card Game

To παιχνίδι ανταλλάξιμων καρτών  Premier League Adrenalyn XL™ 2023 από την Panini, επιστρέφει για τη σεζόν 2022/23 – μεγαλύτερο, καλύτερο και ποιο ενθουσιώδες από ποτέ!

Γεμάτο με φρέσκα γεγονότα και καυτό υλικό, το Premier League Adrenalyn XL™ 2023 βγαίνει στα ράφια και περιλαμβάνει τα κορυφαία ταλέντα απ' όλη την Premier League, προσφέροντας στους συλλέκτες πολλούς νέους τρόπους για να παίξουν, να συλλέξουν και να απολαύσουν την κορυφαία λίγκα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η Panini έχει ανανεώσει αυτό το παιχνίδι ανταλλάξιμων καρτών με έξτρα σετ από εκπληκτικά σπάνιες κάρτες!

Απίθανα νέα σετ αυτή τη σεζόν, περιλαμβάνουν τις white-hot ELECTRIC PACE κάρτες, στις οποίες θα βρείτε τους πιο γρήγορους παίκτες της Premier League και τους ολοκαίνουργιους TOP FINISHERS με τις δαντελένιες ικανότητες.

Επιπλέον, οι συλλέκτες μπορούν να αναζητήσουν τους καλύτερους παίκτες από τη διεθνή σκηνή στην κατηγορία WORLD CLASS, εκεί που θα υπάρχουν οκτώ νέοι GOLDEN BALLERS για να τους εντοπίσετε.

Για τους οπαδούς των σπάνιων καρτών, υπάρχουν εκτυπωμένα, αληθινά αυτόγραφα σε κάρτες από εν ενεργεία ποδοσφαιριστές και από θρύλους της Premier League, για να τα βρείτε στην 30η σεζόν του πρωταθλήματος.

Οι συλλέκτες μπορούν επίσης να κυνηγήσουν τις ολοκαίνουργιες περιορισμένης κυκλοφορίας EXCELLENCE κάρτες, στις οποίες περιλαμβάνονται μόνο οι κορυφαίοι παίκτες της Premier League. Αυτή τη σεζόν η Panini έχει γεμίσει τη συλλογή με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικές με το παιχνίδι από ποτέ, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται οι θέσεις κάθε ποδοσφαιριστή (στο πίσω μέρος της κάρτας), ώστε κάθε συλλέκτης να φτάσει μέχρι την καρδιά της Premier League.

Προϊόντα που πωλούνται:

Τα φακελάκια: περιέχουν 6 κάρτες

Το Megastarter pack: περιέχει τον Οδηγό (στα αγγλικά), το gameboard, το ντοσιέ του συλλέκτη, 4 φακελάκια, 1 golden baller, 1 κάρτα περιορισμένης κυκλοφορίας, 1 coin card για το διαδικτυακό παιχνίδι.

Το blister: περιλαμβάνει 5 φακελάκια και 2 κάρτες περιορισμένης κυκλοφορίας.

Κάντε κλικ εδώ για την λίστα με τις κάρτες περιορισμένης κυκλοφορίας που θα βρείτε στα προϊόντα.

 

 

Κοινή Χρήση