FIFA World Cup Qatar 2022™ Adrenalyn XL™

Όλοι ανυπομονούμε για το FIFA World Cup™ κάθε τέσσερα χρόνια, έτοιμοι να πανηγυρίσουμε για τις εθνικές μας ομάδες, για να συναντήσουμε τους φίλους μας και να δούμε τους αγώνες στην τηλεόραση, για να ξαναζήσουμε τις κορυφαίες στιγμές από τους αγαπημένους μας ποδοσφαιριστές, ξανά και ξανά, για να ονειρευθούμε ότι η ομάδα μας θα είναι αυτή που θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Και όπως πάντα, όπου υπάρχει ποδόσφαιρο, υπάρχει και η Panini. Είμαστε έτοιμοι για την σέντρα του FIFA FIFA World Cup™ Adrenalyn XL™, για την επίσημη συλλογή καρτών που μεγαλώνει και βελτιώνεται από έκδοση σε έκδοση.

 

Πιο έντονη και πιο λαμπερή από ποτέ, η FIFA World Cup Qatar 2022™ Adrenalyn XL™ σου επιτρέπει να χτίσεις την ομάδα των ονείρων σου παίκτη-παίκτη, ξεκινώντας από την καρδιά της συλλογής: τις κάρτες HEROES, τις οποίες μπορείς να τοποθετήσεις στο Άλμπουμ του Συλλέκτη γύρω από τα ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ, που αντιπροσωπεύουν κάθε εθνική ομάδα. Υπάρχουν επίσης πολλές σπέσιαλ κάρτες που κάνουν αυτή την συλλογή υπερεντυπωσιακή: Οι παραδοσιακές FANS' FAVOURITES, οι TITANS στις οποίες υπάρχουν οι πιο σκληροτράχηλοι αμυντικοί, οι MAGICIANS με τους μάστερ του κέντρου και οι GOAL MACHINES, με τους κορυφαίους επιθετικούς του πλανήτη. Τι έγινε με τους τερματοφύλακες; Όχι, δεν τους ξεχάσαμε – τσεκάρετε τις κάρτες των TOP-KEEPERS! Ανοίξτε τα πακέτα σας και μπορεί να βρείτε μερικές από τις καταπληκτικές, υπέροχες GAME CHANGERS κάρτες, ή μία από τις ολοκαίνουργιες που έχουν είτε έναν νέο στα FIFA World Cup™, είτε έναν πρωταθλητή του τουρνουά – αυτοί είναι οι ROOKIES και οι LEGENDS. Παίξτε με αυτές τις εντυπωσιακές κάρτες σε αληθινούς αγώνες με τους φίλους σας ή χρησιμοποιήστε τις για το online παιχνίδι μας που μεγαλώνει συνεχώς. Αναζητήστε, τέλος, τις πιο ισχυρές κάρτες: τους TOP MASTERS, τις οποίες πρέπει να έχει κάθε fan της Adrenalyn XL™, αλλά και τις σπάνιες INVINCIBLE, τις κάρτες με την μεγαλύτερη ζήτηση σε αυτή την συλλογή. Ειδικά γι' αυτό το τουρνουά, προσθέσαμε τους CONTENDERS και τις CONTENDER TEAMS, που αντιπροσωπεύουν τις εθνικές ομάδες που συμμετέχουν στα play-offs για τις τελευταίες ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις στην τελική φάση του FIFA World Cup Qatar 2022™.

 

Με το νέο εικονίδιο σπανιότητας σε κάθε κάρτα, μπορείς εύκολα να αναγνωρίσεις τις κάρτες της συλλογής με την μεγαλύτερη αξία. Γι' αυτό, είσαι έτοιμος για το unboxing; Ας ξεκινήσει η περιπέτεια.

 

Παρακαλούμε σημειώστε πως οι κάρτες από το 442 έως το 450 δεν περιέχονται στη συλλογή επειδή, την ώρα της εκτύπωσης, δεν υπήρχε συμφωνία μεταξύ της Panini και της Ομοσπονδίας της Νέας Ζηλανδίας.

 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World Cup™ tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.

Κοινή Χρήση