PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™ 2024

Έφτασε! Η στιγμή που κάθε συλλέκτης περίμενε. Κάθε χρόνο σάς παρουσιάζουμε τα καλύτερα του διεθνούς ποδοσφαίρου και 4 ελληνικές ομάδες. Επιτέλους, έφτασε η ώρα για την έκδοση 2024 του PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ που είναι γεμάτη με εντυπωσιακές κάρτες όπως ακριβώς τις περιμένατε.

Ας ξεκινήσουμε με μερικές εκπλήξεις. Οι κάρτες TEAM MATE εξακολουθούν να αποτελούν την καρδιά της συλλογής, αλλά τώρα υπάρχουν 12 για κάθε σύλλογο, φτάνοντας συνολικά στις 240 κάρτες, το μεγαλύτερο βασικό σετ που έχουμε προσφέρει ποτέ για τη δημιουργία της ραχοκοκαλιάς της ομάδας σας. Στις δύο σελίδες που είναι αφιερωμένες σε κάθε ομάδα, θα βρείτε δύο νέες κατηγορίες: Οι DOUBLE TROUBLE είναι ειδικές κάρτες που αποδεικνύουν ότι η ενότητα είναι δύναμη, ενώ οι HOMEGROWN είναι παίκτες που έχουν ανέλθει τις βαθμίδες των συλλόγων τους. Επιπλέον, ως πρόσθετη απόλαυση, φέτος επιστρέφουν οι TIME MACHINE με τους παίκτες των οποίων η παρουσία στον αγωνιστικό χώρο είναι ζωτικής σημασίας τόσο τώρα, όσο και όταν πρωτοβγήκαν στο προσκήνιο πριν από 10 ή περισσότερα χρόνια.

Φυσικά, υπάρχουν και όλες οι κλασικές κάρτες μας. Αν ψάχνετε για τους παίκτες των οποίων το όνομα βρίσκεται πάντα στις ιαχές των φιλάθλων, ρίξτε μια ματιά στις FANSFAVOURITES και τις CAPTAIN. Για το έμβλημα που αντιπροσωπεύει την υπερηφάνεια κάθε συλλόγου, αναζητήστε τις CLUB BADGE. Για να αναβαθμίσετε όμως, την ομάδα σας, θα χρειαστείτε και μερικές κάρτες υψηλότερου επιπέδου. Ξεκινήστε με τις TITAN, MAGICIAN και DOMINATOR, με απίθανα εφέ και απίστευτα χρώματα, καθώς και υψηλές αξίες παιχνιδιού. Διαλέξτε ανάμεσα στους πιο σκληρούς τερματοφύλακες του κόσμου με τις TOP KEEPER, στα πολλά υποσχόμενα νέα ταλέντα με τις RISING STAR, και έχετε τον νου σας για την έκπληξη όταν τοποθετήσετε τις τρεις GIANT στο άλμπουμ σας!

Τέλος, φτάνουμε στις MVP της συλλογής, τις TOP MASTER που για άλλη μια φορά περιλαμβάνουν αυτόγραφα των παικτών, την εξαιρετικά ισχυρή INVINCIBLE και την πολύτιμη MOMENTUM. Αυτές οι κάρτες είναι τόσο σπάνιες, που τη μισή διασκέδαση αποτελεί η πρόκληση να τις εντοπίσεις!

Είστε έτοιμοι; Ανοίξτε το πρώτο σας πακέτο και η περιπέτεια θα ξεκινήσει!

Adrenalyn XL™… για την αγάπη του παιχνιδιού!

https://adrenalynpf365.com

 

 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World Cup™ tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.

Κοινή Χρήση