PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™ 2023

Αυτή τη σεζόν, το οκτώ είναι ο μαγικός αριθμός! Ο Erling Haaland χρειάστηκε μόλις οκτώ αγώνες Premier League για να σπάσει το ρεκόρ με 14 γκολ. Ο Joshua Kimmich παίζει με την Bayern München για οκτώ σεζόν. Η Atlético de Madrid έχουν κερδίσει οκτώ διεθνή τρόπαια. Και γιορτάζουμε οκτώ χρόνια PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™, την πιο συναρπαστική συλλογή καρτών που υπήρξε ποτέ!

 

Γι’ αυτό, ελάτε μαζί μας σε αυτήν τη γεμάτη ανατροπές περιπέτεια, στον χώρο του διεθνούς ποδοσφαίρου, και βρείτε τις καλύτερες κάρτες για να προκαλέσετε τους φίλους σας σε συναρπαστικούς αγώνες, γεμάτους γκολ! Από πού να ξεκινήσουμε; Από το TEAM MATES φυσικά, τη βάση για οποιαδήποτε συλλογή ADRENALYN XL™, που υποστηρίζεται φέτος από τις κάρτες CAPTAINS. Μετά, υπάρχει η τριπλή απειλή των SECOND SKINS, CLUB BADGES και LINE-UPS, που μοιάζουν εντυπωσιακές όταν τοποθετούνται μαζί στο άλμπουμ, ένα δώρο για τους αληθινούς οπαδούς. Και μην ξεχάσουμε τις κατηγορίες της κλασική συλλογής: TITANS, MAGICIANS, DOMINATORS και FANS’ FAVOURITES, με ειδικά εφέ και ζωντανά χρώματα όπως ποτέ άλλοτε. Μόνο αυτά; Με τίποτα! Οι καλύτεροι τερματοφύλακες (TOP KEEPERS), οι πιο υποσχόμενοι νεαροί (RISING STARS) και οι GAME CHANGERS που δεν πρέπει να χάσετε, μας οδηγούν όλοι στις νέες κάρτες GIANTS. Τοποθετήστε τις όλες μαζί στο άλμπουμ σας και αποκαλύψτε την έκπληξη!

 

Τώρα, φτάνουμε στις πιο σπάνιες κάρτες της συλλογής: TOP MASTERS, οι οποίες φέτος παρουσιάζουν τυπωμένα αυτόγραφα του παίκτη, και INVINCIBLE, δυσέρευτοι αλλά εξίσου σκληροί να νικήσεις σε οποιονδήποτε αγώνα. Τέλος, μια ακόμη πιο συναρπαστική κατηγορία: κάρτες MOMENTUM, ακραία σπάνιες και εξαιρετικά πολύτιμες. Ο εντοπισμός τους θα είναι πραγματικά συγκλονιστικός! Γι’ αυτό… είστε έτοιμοι για τη σέντρα; Τρία, δύο, ένα… πάμε!

 

Adrenalyn XL™… για την αγάπη του παιχνιδιού!


FIFA, FIFA‘s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World CupTM tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.

Κοινή Χρήση