NBA STICKER COLLECTION 2022-23

Το πιο ηλεκτρισμένο πρωτάθλημα επιστρέφει με την πιο απρόβλεπτη σεζόν!

Το ΝΒΑ επέστρεψε στα παρκέ και φέρνει μαζί του τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του πλανήτη.

Το κυνήγι για τον τίτλο είναι πιο ανοιχτό από ποτέ.
82 αγώνες κανονικής περιόδου, 30 ομάδες, περισσότεροι από 400 αθλητές στην εκκίνηση, αλλά μόνο ένα τρόπαιο Larry O' Brien.

Μετά από την επιτυχία του περασμένου Ιουνίου, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς των Κάρι, Τόμπσον, Γκριν γύρισαν στον θρόνο για τέταρτη φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια, για να προσθέσουν άλλο ένα λιθαράκι στη δυναστεία και στην κληρονομιά τους.

Στην αναζήτηση της επιβεβαίωσης, η υπεράσπιση των δαχτυλιδιών θα περάσει από μία σεζόν-κόλαση το 2022/23: ο Έλληνας-φαινόμενο, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τους Μιλγουόκι Μπακς ξεκίνησαν με το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας τους, με εννέα νίκες σε εννέα αγώνες.

Ακόμη και στη Δυτική Περιφέρεια υπάρχουν τόσοι διεκδικητές για τον τίτλο: οι Φοίνιξ Σανς έχουν ξεχωρίσει ως ένας οργανισμός γεμάτος από ταλέντο μετά από το περσινό ρεκόρ των περισσότερων νικών (64) στην κανονική περίοδο.

Οι νεανικοί Μέμφις Γκρίζλις του Τζα Μοράντ είναι ακόμη πιο πεινασμένοι και οι Ντένβερ Νάγγετς του δις MVP Νίκολα Γιόκιτς είναι επιτέλους έτοιμοι για να πετύχουν στα playoffs.

Δώστε επίσης προσοχή στον Βασιλιά ΛεΜπρόν Τζέιμς που είναι πάντα ικανός να τραβήξει την ομάδα του στις κρίσιμες στιγμές με έναν ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό του: Να φτάσει και να ξεπεράσει τους 38.387 πόντους του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών!

Ένα πρωτάθλημα με πρωτοτυπίες, με ασταμάτητους rookies όπως ο Πάολο Μπανκέρο, ο Μπένεντικ Μάτουριν και ο Κίγκαν Μάρεϊ, το οποίο συνδυάζεται με την παράδοση, με την ιστορία, με το βάρος κάθε οργανισμού. Μια περιγραφή που εύκολα μπορεί να βάλει κάποιος και στην Panini, η οποία συνδυάζει όλα αυτά τα εκρηκτικά συστατικά στην νέα συλλογή αυτοκόλλητων NBA 2022-23.

Μια συλλογή γεμάτη από καταπληκτικές καινοτομίες, όπως οι NBA LEGENDS, οι SNEAKER STARS και πολλές ακόμη.

Στο σύνολο, 511 αυτοκόλλητα και όλες οι 30 ομάδες που εκπροσωπούνται από 9 μπασκετμπολίστες, το λογότυπό τους και 3 σπέσιαλ αυτοκόλλητα με τους πιο δυνατούς αστέρες τους.

Είστε έτοιμοι για το τζάμπολ;

 

© 2022 National Basketball Players Association

Κοινή Χρήση