FIFA World Cup Qatar 2022™ Sticker Collection

ΕΙΝΑΙ PANINI! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ, ΚΑΝΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ.

Κορυφαίοι παίκτες, οι κορυφαίες ομάδες, το πάθος των οπαδών σε όλη τη Γη, η παράδοση και η εφευρετικότητα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα στατιστικά που κάνουν το FIFA World Cup™ το μεγαλύτερο και το πιο ενθουσιώδες event στο ποδόσφαιρο, το οποίο περιμένουμε με αγωνία κάθε τέσσερα χρόνια. Και είναι και οι ίδιες αξίες που φέρνει η Panini σε κάθε επίσημη συλλογή αυτοκόλλητων, που παράγεται για τη διοργάνωση από το 1970.

Για να γιορτάσουμε αυτή την ιστορική έκδοση του τουρνουά στο Κατάρ – το οποίο θα γίνει για πρώτη φορά Νοέμβριο και Δεκέμβριο, σε μερικά απίθανα φουτουριστικά γήπεδα – η Panini είναι στην περήφανη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της Συλλογής Αυτοκόλλητων FIFA World Cup Qatar 2022™.

Μια συλλογή για κάθε πραγματικό φίλο του ποδοσφαίρου, οπαδό ή συλλέκτη, μια συλλογή 100% Panini – ενδελεχής, με φρέσκια σχεδίαση, γεμάτη με στατιστικά και γεγονότα.

Και οι 32 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του τουρνουά εκπροσωπούνται από ένα ρόστερ 18 παικτών, με τα επίσημα χρώματα και εμβλήματα. Κάθε ρόστερ περιέχει ένα μιξ έμπειρων παικτών, που βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, αλλά και νέων που αγωνίζονται για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Θα βρείτε επίσης μία ομαδική φωτογραφία, το λογότυπο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και λεπτομέρειες για την πορεία της ομάδας προς το τουρνουά, μαζί με το πρόγραμμά της σε αυτό.

Μαζί με τις σελίδες των ομάδων, υπάρχουν και δύο τομείς ειδικά σχεδιασμένοι για να βάζουν τον συλλέκτη στο πνεύμα του FIFA World Cup™: ένας που γιορτάζει την εκπληκτική αρχιτεκτονική των σταδίων και άλλος ένας που υπενθυμίζει την πλούσια ιστορία της διοργάνωσης. Σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το FIFA Football Museum. Και φυσικά, όπως σε κάθε κλασική συλλογή FIFA World Cup™, υπάρχουν αυτοκόλλητα με το τρόπαιο και με τα σύμβολα του τουρνουά.

Η συλλογή περιλαμβάνει ένα σύνολο 638 αυτοκόλλητων, στα οποία περιέχονται και 50 σπέσιαλ. Επίσης, για πρώτη φορά σε μία συλλογή FIFA World Cup™, οι οπαδοί μπορούν να βρουν τα Panini Extra Stickers – κάποια υπερσυλλεκτικά και σπάνια αυτοκόλλητα που έχουν μπει τυχαία στα απλά φακελάκια.
Αυτά τα αυτοκόλλητα ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη συλλογή, καθώς δείχνουν μία στιγμή δράσης στο εμπρός μέρος. 20 παίκτες έχουν επιλεγεί, Legends και Rookies, ο κάθε ένας σε διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις.

Κυκλοφορεί στα περίπτερα!

 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World Cup™ tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.

Κοινή Χρήση