Κουτί με 72 φακελάκια Panini Premier League Adrenalyn XL™ + 1 Classic Tin

123,00 €
Ξεκινήστε τη σεζόν με στιλ, με αυτό το καταπληκτικό και ολοκαίνουργιο Παιχνίδι Καρτών Panini Premier League Adrenalyn XL™!

Η συλλογή Premier League Adrenalyn XL™ αυτής της χρονιάς σου επιτρέπει να παίξεις, να συλλέξεις και να διασκεδάσεις με την καλύτερη λίγκα του κόσμου, όπως ποτέ άλλοτε. Επίσης, πέρα από τα κλασικά χαρακτηριστικά που αγαπάτε, αναβαθμίσαμε το παιχνίδι μας γεμίζοντάς το με ολοκαίνουργιες κατηγορίες καρτών που περιλαμβάνουν απίθανα υλικά και ολόφρεσκες λεπτομέρειες. Και μη χάσετε την εκπληκτική ολοκαίνουργια Golden Ballers, τώρα με ένα σούπερ γυαλιστερό φινίρισμα και στο εμπρός και στο πίσω μέρος!

Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε τις εξαιρετικά σπάνιες κάρτες, αν παίζετε με τους φίλους σας ή στο διαδίκτυο, ή αν απλώς έχετε κολλήσει με αυτή την αίσθηση που έχει κάποιος όταν σκίζει ένα νέο φακελάκι, όλοι μπορούν να συμμετάσχουν στο Adrenalyn™. Με 468 εκπληκτικές κάρτες στη συλλογή, μόνο η Panini μπορεί να σας βάλει τόσο κοντά στην Premier League.

Επεκτείνετε τη συλλογή σας με ένα κουτί που έχει 36 φακελάκια με κάρτες. Κάθε φακελάκι περιέχει έξι κάρτες. Ανακαλύψτε το CLASSIC TIN! Διαθέσιμο σε 4 διαφορετικά χρώματα!

Περιέχει 60 κάρτες + 1 Online Coin Κάρτα + 1 Golden Baller + 1 Limited Edition Κάρτα.

Θα βρείτε έναν θρύλο ή μία υπογεγραμμένη κάρτα ανάμεσα στις Limited Editions;

Οι Limited Edition κάρτες είναι εκτός της κανονικής ποικιλίας και δεν θεωρούνται μέρος της συλλογής.
  • Τύπος Προϊόντος: Άλμπουμ και πακέτα
  • Ετος: 2023
  • Γλώσσα: αγγλικά
  • εσωτερικοί χώροι: Χρώματα
  • Διατίθεται για παράδοση στις ακόλουθες χώρες: Greece
  • Εμφάνιση πηγής αποστολής:: Italy
Blog Posts (1)
123,00 €